Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конституції України - 25 років!

Дата: 27.06.2021 17:05
Кількість переглядів: 362

Фото без опису25 років тому, 28 червня 1996 року, був прийнятий Основний Закон нашої держави. Висловлюючи суверенну волю громадян і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, Парламент України прийняв Основний Закон України – Конституцію.

Цей день ввійшов в історію України як день великого загальнонаціонального єднання та верховенства національних інтересів. Ми вшановуємо непорушні принципи громадянського суспільства – право, закон, демократію, незалежність.

Всі ми прагнемо жити в квітучій країні, де кожен має можливість гідно працювати й відпочивати. Тож хай кожному з нас вистачить витримки, мужності, сили духу й патріотизму для того, аби розвивати нашу державу.

Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного із нас, а в душі міцніє почуття гордості за нашу державу! Бажаємо усім Божого благословіння, міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії, оптимізму та нових звершень в ім’я процвітання України та рідної громади!

З Днем Конституції України!

 
З повагою,
Оліївський сільський голова
Анатолій МЕЛЬНИЧЕНКО та 
депутатський корпус

До вашої уваги відеоролик, в якому діти розповідають про Основний Закон держави та свої права. Ролик можна переглянути за посиланням: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3825107890934928&id=100003072651265


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь