Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Україна відзначає День створення Національної поліції

Дата: 04.07.2021 14:20
Кількість переглядів: 477

Цього липневого дня відзначаємо День створення Національної поліції України. У своїй роботі керівництво, працівники та депутати Оліївської сільської ради плідно співпрацюють з представниками цієї надзвичайно відповідальної місії, адже маємо спільну мету - порядок і стабільність у громаді, захищеність наших співгромадян.

Ті програми, які вже реалізовані, і ті, що спільно втілюються зараз, працюють на досягнення цієї мети.

На цьому наголосив Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко, вітаючи представників поліції зі святом. 
Учора під час масштабного заходу, що пройшов у Станишівській громаді, за ініціативи Житомирського відділу поліції, представники місцевої влади, громадськості отримали почесні відзнаки від поліції за небайдужість та співпрацю у такій важливій сфері життя як охорона правопорядку та захист громадян. 

"Для мене є великою честю - отримати відзнаку від начальника відділу поліції №1 Житомирського районного управління поліції Володимира Богаткова - відзнаку для всіх представників Оліївської сільської ради, депутатського корпусу. Ми  розуміємо спільні проблеми у суспільстві і  працюємо над спільним їх вирішенням",- сказав Анатолій Мельниченко.

Під час заходу було висаджено Алею Співдружності. Так активно громади разом з поліцейськими відзначили їх професійне свято.

Анатолій Мельниченко висловив подяку за ініціативу такого масштабного спортивно-розважального заходу Житомирському відділу поліції, за дружню атмосферу Станишівському сільському голові Юрію Матвійчуку та його однодумцям, активну підтримку й участь - колегам з Березівської, Глибочицької, Новогуйвинської, Тетерівської громад.

Сільський голова привітав захисників правопорядку з професійним святом та побажав кожному поліцейському і членам їхніх сімей міцного здоров'я, терпіння, Божої допомоги у такій непростій роботі. Від імені Оліївської громади Анатолій Мельниченко подякував правоохоронцям за те, що вони бережуть мир та спокій в нашій країні! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь