Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творча ксаверівська родина підкорила глядачів яскравим святковим заходом

Дата: 07.07.2021 12:15
Кількість переглядів: 856

З радістю констатуємо, що Житомирщина увійшла до зеленої зони карантинних обмежень і заклади культури нашої громади запрацювали на повну потужність. Для того, аби ближче познайомитися з творчими колективами наших сіл, керівництво Оліївської сільської ради, представники відділів культури та інформації започаткували новий етап дружніх візитів до  старостинських округів у дні проведення культурно-масових заходів. Такий яскравий запальний захід відбувся вчора в селі Ксаверівка.

Жителі цього мальовничого куточка Полісся демонструє приклад дружньої творчої родини, яка вміє разом плідно працювати і так само гарно святкувати.

Творчий креативний захід з перших хвилин підкорив глядачів сценкою «Дискотека», на яку приїхали на величезній вантажній автівці місцеві хлопці, а дівчат привіз на своєму «залізному коні» на свято сам староста. Щоправда, цього дня він не був старостою – він був артистом, який грав на гармошці, співав пісень - як і всі його однодумці, хто після роботи та домашніх турбот щовечора збирався на репетицію і до пізньої ночі відшліфовували кожен рух та кожне слово. Результат приголомшив усіх – яскрава концертна програма з оригінальним, скрупульозно підібраним репертуаром не давала глядачам перепочити від сміху, оплесків та вигуків «Браво!», «Молодці!».

Хочеться щиро подякувати за прекрасне свято його організаторам та учасникам  - родинам Грузинських, Бєлих, Вознюків, Ноніків, Міщенків, Кисельових, Луференків, а також Юрію Василевському та окремо юним талановитим артистам – Каріні Воробйовій, Валерії Міщенко, Олександрі Кисельовій, Єлизаветі Пушкар, Ангеліні Гапоненко та неповторній ведучій – Вікторії Кліменчук. І ще дякуємо за творчу допомогу юним жителькам сусіднього села Новопіль – Зоряні Литвинчук та Валерії Карпенко та вчителю музики Новопільського ліцею Михайлу Цимбалюку.

Вже цієї суботи своє мистецтво землякам даруватимуть творчі колективи та солісти Некрашівського клубу. Тож слідкуйте за новинами, аби ще і ще раз пересвідчитися, які талановиті, щирі і працьовиті та небайдужі люди живуть в Оліївській громаді.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь