Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ТРИВАЄ РЕМОНТ МАЙЖЕ 30 КІЛОМЕТРІВ АВТОШЛЯХУ Н-03 ЖИТОМИР – ЧЕРНІВЦІ

Дата: 07.07.2021 11:00
Кількість переглядів: 284

В рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває ремонт автошляху Н-03 Житомир – Чернівці від м. Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Здійснюється реконструкція та капітальний ремонт близько 30 кілометрів шляху на кількох ділянках.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, роботи проводяться на ділянках:

на км 52+250 – 58+000 та на км 58-000 – 62+200, що пролягає від околиці м. Чуднів до села Красносілка, тривають підготовчі роботи та влаштування основи;

на км 62+200 – 68+700 та на км 69+099 – 75+599, що поблизу сіл Красносілка та Кутище, розпочато створення шару основи з піску та основу з суміші С-5, а також влаштування нижнього шару асфальтобетону;

на км 75+599 – 82+199 (між населеними пунктами Кутище та Старий Любар) завершується фрезерування існуючого дорожнього покриття та посилення основи з влаштуванням вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Від села Іванківці до межі з Хмельницькою областю (км 91+000 – 96+237) вже завершено влаштування нижнього шару з крупнозернистого асфальтобетону.

Ремонт автодороги передбачає:

  • влаштування шарів дорожнього одягу;
  • відновлення системи водовідведення;
  • облаштування зупинок і посадкових майданчиків, примикань та з’їздів,
  • укріплення узбіч та укосів.

На ділянках ремонту працюють різні підрядники: ПрАТ «Хмельницьке ШБУ № 56», ТОВ «Ростдорстрой», ВАТ «ДБТ №4 м. Брест» та ПП «Автомагістраль».

На автошляху Н-03 також триває нове будівництво шляхопроводу через залізницю за містом Чуднів на км 57+058.

Дорога Н-03 Житомир – Чернівці має протяжність 350 км. Вона проходить територією Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Цього року ремонтні роботи проводяться у трьох областях. У Житомирській області – близько 30 км, Хмельницькій – 95 км, а у Чернівецькій області здійснюється капітальний ремонт двох ділянок дороги на складних ґрунтах.

Нагадаємо, що у Житомирській області проводиться капітальний ремонт мосту через річку Норин у місті Овруч на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 47+402.

Фото без опису

Джерело: Житомирська РДА

http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-tryvaie-remont-majzhe-30-kilometriv-avtoshliakhu-n-03-zhytomyr-chernivtsi/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь