Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем рибалки!

Дата: 11.07.2021 08:14
Кількість переглядів: 240

Багато хто з нас, особливо особи чоловічої статі, люблять посидіти де-небудь за вудкою в спокійній обстановці, сподіваючись при цьому на хороший улов. Для деяких рибалку не можливо замінити ні походом в театр, кіно чи прогулянкою в парку. Любителі риболовлі завжди знають свою справу, або, принаймні, знаходять в ньому величезний відпочинок для душі і пристойний заряд бадьорості для тіла, але не можна забуватися і про тих, хто займається цим на професійному рівні.

Робота професійних рибалок - це не проста праця. Вона часто пов’язана з прямими ризиками і навіть в наші дні, при досить розвинених технологіях вилову, ніхто не може дати гарантій, що все пройде гладко.

Сама професія рибалки є однією з найстародавніших, затребуваних і шанованих професій у світі.

В Україні День рибалки був закріплений Указом Президента України від 22 червня 1995 року за № 464/95 та відзнається у другу неділю липня.

В цей день вітають не тільки всіх, хто поєднав своє життя з цією складною і романтичної професією, а й тих, для кого заняття риболовлею є спортом чи хобі, особливим станом душі чи способом злиття з природою. Рибалки - це особливе, своєрідне братство, яке складається з людей різних занять і віків, це не тільки азарт, але і можливість зануритися у роздуми, і просто гордість, яку може подарувати рибалці його вдалий улов.

Бажаємо успіхів і везіння, вдалого кльовання і тихої погоди, відмінного настрою і гарної компанії, великої риби і вільного часу для заняття улюбленим хобі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь