Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем рибалки!

Дата: 11.07.2021 08:14
Кількість переглядів: 234

Багато хто з нас, особливо особи чоловічої статі, люблять посидіти де-небудь за вудкою в спокійній обстановці, сподіваючись при цьому на хороший улов. Для деяких рибалку не можливо замінити ні походом в театр, кіно чи прогулянкою в парку. Любителі риболовлі завжди знають свою справу, або, принаймні, знаходять в ньому величезний відпочинок для душі і пристойний заряд бадьорості для тіла, але не можна забуватися і про тих, хто займається цим на професійному рівні.

Робота професійних рибалок - це не проста праця. Вона часто пов’язана з прямими ризиками і навіть в наші дні, при досить розвинених технологіях вилову, ніхто не може дати гарантій, що все пройде гладко.

Сама професія рибалки є однією з найстародавніших, затребуваних і шанованих професій у світі.

В Україні День рибалки був закріплений Указом Президента України від 22 червня 1995 року за № 464/95 та відзнається у другу неділю липня.

В цей день вітають не тільки всіх, хто поєднав своє життя з цією складною і романтичної професією, а й тих, для кого заняття риболовлею є спортом чи хобі, особливим станом душі чи способом злиття з природою. Рибалки - це особливе, своєрідне братство, яке складається з людей різних занять і віків, це не тільки азарт, але і можливість зануритися у роздуми, і просто гордість, яку може подарувати рибалці його вдалий улов.

Бажаємо успіхів і везіння, вдалого кльовання і тихої погоди, відмінного настрою і гарної компанії, великої риби і вільного часу для заняття улюбленим хобі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь