Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській громаді активно проходить підготовка до нового навчального року (ФОТО)

Дата: 04.08.2021 12:12
Кількість переглядів: 1827

Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко разом з начальником відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Василем Городнюком перевірили хід виконання поточних ремонтних робіт початкових класів у навчальних закладах Оліївської громади.

З метою реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти, положень концепції «Нова українська школа» Оліївська сільська рада сприяє забезпеченню закладів освіти громади сучасними засобами для навчання: комп’ютерним обладнанням, новими меблями, тощо.

Для створення сучасного освітнього середовища та комфортних умов навчання першокласників у навчальних закладах проводять поточні ремонти приміщень.

 «Незабаром оновлені шкільні класи очікуватимуть на дітей у навчальних закладах. Все необхідне  обладнання для навчання школи отримують на умовах співфінансування громади та держави. Сільська рада робить усе можливе, аби школа стала місцем, куди діти та вчителі ходитимуть із радістю», - зазначає Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко.

Нагадаємо, що в Оліївській сільській раді здійснюються першочергові заходи, спрямовані на практичну реалізацію Концепції Нової української школи, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2016 року № 988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року».

Довідково:

Нова українська школа - це назва реформи загальної середньої освіти, яку реалізує Міністерство освіти і науки України. Основною метою реформи є забезпечення цікавого та творчого підходу до навчання для учнів та учениць, що спрямоване на розвиток різноманітних здібностей. Реформу нової української школи запровадили в 2018 році, а відтак учні та учениці українських шкіл йтимуть до нових та сучасно обладнаних класів вже втретє. У цьому навчальному році вже учні 1-3 класів навчатимуться за новою системою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь