Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 10-ї сесії Оліївської сільської ради

Дата: 11.09.2021 13:09
Кількість переглядів: 1097

10 вересня 2021 року під головуванням Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка відбулося засідання 10 сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради.

 

На розгляд чергової сесії було винесено більше 70-ти  питань порядку денного.

Під час засідання сесії було затверджено звіт про виконання бюджету сільської територіальної громади за І півріччя  2021 року, затверджено Програму відшкодування вартості пільгового проїзду громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2021-2025 роки, внесено зміни до штатних розписів закладів культури Оліївської сільської ради.

 

З метою боротьби з онкозахворюваннями, підвищення ефективності здійснення загальнодержавних заходів з профілактики злоякісних новоутворень, підвищення якості профілактики онкологічних захворювань, доступності медичної допомоги для онкологічних хворих, підвищення показника одужання, зниження рівня смертності онкологічних хворих прийнято Програму боротьби з онкологічними захворюваннями на території Оліївської сільської ради на 2021- 2023 роки.

 

З метою пропагування здорового способу життя та залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою і спортом в Оліївській сільській раді створено комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа».

Крім цього, в ході засідання сесії було затверджено проектно-кошторисні документаціі на капітальні ремонти доріг по населеним пунктам Оліївської сільської ради; на реконструкція Оліївської гімназії з добудовою; на капітальний ремонт футбольного майданчика по вул. Вишпільська в селі Оліївка, інше.

 

Ознайомитися з прийнятими депутатами у ході засідання рішеннями 10-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь