Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У столітньому храмі с. Оліївка відзначили Престольне свято

Дата: 22.09.2021 08:32
Кількість переглядів: 589

21 вересня в столітньому Свято-Різдво-Богородичному храмі села Оліївка відзначили Престольне свято. Саме у цей день традиційно села Оліївка та Піщанка відзначають День села. 

На свято завітали жителі Оліївки, Піщанки та сусідніх сіл. Прийшли привітати односельчан і Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко та секретар Оліївської сільської ради Олександр Готич. Вони подарували храму ікону святителя Євменія, архієпископа Житомирського та Овруцького. Традиційно розділити радість з вірянами  прибули священики, життя яких пов’язано з цим мальовничим селом.

Зранку перед літургією відбувся водосвятний молебень. Божественну літургію очолив настоятель Оліївського храму отець Андрій. На завершення Богослужіння відбулася хресна хода, під час якої люди були окроплені святою водою.

На святі пролунали побажання міцного здоров’я та Божої допомоги всім у добрих починаннях. Було наголошено на тому, наскільки в наш непростий час важливо щиро надіятися на Бога, відвідувати храм і мати любов один до одного. 

Також настоятель храму в сусідньому селі Троковичі отець Ніколай підкреслив, наскільки важливо трудитися во Славу Божу і на благо ближніх. За його словами, Оліївський храм радує своєю красою всіх, хто прибуває сюди чи проїжджає поруч. У цьому храмі і біля храму трудяться самовіддані люди, які, з Божою допомогою, разом з однодумцями роблять все, аби підтримувати красу і велич церкви в центральній садибі Оліївської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь