Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День усиновлення – свято милосердя та любові.

Дата: 30.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 288

Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідна батьківська любов, тепло та родинний затишок. Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.

30 вересня в день християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії ми відзначаємо День усиновлення. Це свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, які прийняли в свої сім’ї дітей, які за різних обставин втратили біологічні сім’ї. Усиновлення – важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості. Це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків.

На сьогоднішній день на території Оліївської громади функціонує 2 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується 15 дітей, які залишились без піклування батьків. Під опікою та піклуванням в сім’ях мешканців нашої громади проживає ще 15 дітей зазначеної категорії.

Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьків. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства і держави.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, батьків-вихователів, прийомних батьків, опікунів, піклувальників, а також педагогів, медичних та соціальних працівників, які забезпечують права дітей. Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть Вам у будівництві міцного довголіття власної родини!

stryi-rada.gov.ua/news/201809281.jpg

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь