Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сесії Оліївської сільської ради зробили чергові кроки покращення в сфері медицини, освіти та соціального захисту

Дата: 12.11.2021 17:36
Кількість переглядів: 854

5 листопада під головуванням сільського голови Анатолія Мельниченка відбулося чергове засідання 12 - ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради. 
У ході засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення, що стосуються освіти, медицини, соціального захисту та інших життєво важливих сфер. 


На початку сесії Оліївський голова Анатолій Мельниченко традиційно привітав депутатів, які відзначали свої дні народження в міжсесійний період. Також представники футбольної команди "Довжик-Асфальт+" депутати Василь Городнюк та Євгеній Герасимчук вручили сільському голові Кубок Житомирського району, який вперше в історії виборола команда Оліївської громади. Одне з рішень, яке депутати прийняли на сесії, якраз стосувалося відзначення команди - переможця Кубку Житомирського району з футболу -2021 та фінансової підтримки всіх футбольних команд громади. 
У ході сесії депутати розглянули питання про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби; про надання дозволу на виділення коштів комунальному підтриємству «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Оліївської сільської ради; про  фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян; про виділення коштів для закупівлі новорічних подарунків тощо. 
Стратегічним стало прийняття рішення «Про надання дозволу на коригування проекно-кошторисної документації по об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу в с. Оліївка по вул. Зоряній, №1В, Житомирського району Житомирської області». 
Як зазначив сільський голова, є можливість реалізувати надзвичайно необхідний проект - збудувати дитячий садочок для жителів громади в рамках Програми Президента України "Велике будівництво".  Для втілення цього проекту необхідно виготовити документи згідно сучасних вимог.
На сесії депутати також виділили кошти і для капітального та поточного ремонтів дорожнього покриття в громаді. 
Серед інших важливих рішень, розглянутих 40-ю позачерговою сесією сільської ради, – про затвердження проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт футбольного майданчика по вул. Вишпільська в с. Оліївка; Про надання матеріальної допомоги жителям Оліївської сільської ради; земельні питання. 
Ознайомитися із рішеннями 12-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь