Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАТАЛІЯ ОСТАПЧЕНКО: ПЕРЕБІГ ХВОРОБИ У ВАКЦИНОВАНИХ ЗНАЧНО ЛЕГШИЙ, НІЖ У ТИХ, ТО НЕ ЩЕПИВСЯ ПРОТИ COVID-19

Дата: 24.11.2021 12:59
Кількість переглядів: 133

Cьогодні, 24 листопада, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела щоденний онлайн-брифінг щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

Так, вона повідомила, що сьогодні у стаціонарах лікуються 1388 хворих із підтвердженим діагнозом коронавірус, з яких кисневу підтримку отримують 1032 людини та до апаратів ШВЛ підключено 57 хворих.

Наталія Остапченко наголосила, що вакцинація є ефективним захистом проти коронавірусної хвороби та закликала жителів Житомирщини якнайшвидше щепитися.

«87% пацієнтів медзакладів Житомирщини із важким перебігом коронавірусної хвороби – невакциновані. Можемо констатувати той факт, що якщо вакциновані і хворіють, то у значно легшій формі», — додала перша заступниця голови Житомирської ОДА.

Вона також повідомила, що станом на сьогодні у Житомирській області проведено майже 720 тисяч щеплень проти коронавірусу, а за минулу добу, 23 листопада, вакциновано 9 931 жителя області.

Нагадаємо, що за минулу добу у Житомирській області зареєстровано 341 новий лабораторно підтверджений та 11 летальних випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь