Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання 13-ї сесії Оліївської сільської ради (ФОТО)

Дата: 24.12.2021 12:42
Кількість переглядів: 126

На сесії прийнято чергові рішення щодо  залучення інвестицій, соціального захисту, комфорту і безпеки громадян 

Відбулося засідання останньої в цьому році 13-ї сесії Оліївської сільської ради.

Депутати вкотре прийняли ряд рішень, що стосувалися соціального захисту, медицини, залучення інвестицій та інших важливих сфер життєдіяльності суспільства.

Так, було прийнято Програму «Про безоплатну передачу сміттєвих баків (контейнерів) незахищеним верствам населення». Також прийняли програму про забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа; затвердили програму «Турбота» по поліпшенню соціально-медичного захисту громадян на 2022-2025 рр. Соціальні питання, як завжди є пріоритетними для сільського голови та депутатського корпусу.

Завдяки непростому, але потрібному рішенню про призупинення діяльності Некрашівської гімназії (приміщення якої є аварійним) діти, які навчалися в цьому закладі освіти, відтепер зможуть навчатися в комфотрних умовах у сучасному відремонтованаму осанащеному всім необхідним Троковицьому ліцеї, де також забезпечено гаряче харчування дітей. Сучасна дорога Троковичі-Некраші та шкільні автобуси забезпечать зручний підвіз учнів на навчання та додому.
Також депутатами прийнято Програму  із забезпечення та захисту прав дітей на території громади.

Багато питань стосувалося роботи КП "Центр надання соціальних послуг". 

Серед важливих питань порядку денного було питання підтримки платників податків, які наповнюють бюджет сільської ради. П'ятим за кількістю надходжень платником податків є регіональний сервісний центр ГЦС МВС в Житомирській області. Це навчальний центр, який зареєстрований і знаходиться в селі Довжик.  Депутати прийняли Програму підтримки даного Центру, зокрема в ній йдеться про придбання навчального автомобіля, на якому зможуть займатися жителі всієї області.

Планується і надалі надавати підтримку основному платнику податків - заводу Кромьерг енд Шуберт, який забезпечує робочими місцями велику кількість жителів. 

Як ми повідомляли, з ініціативи сільського голови, на початку року було прийнято Програму щодо залучення інвестицій у громаду. Завдяки злагодженій роботі голови та депутатів у цьому напрямку, вдалося залучити 10 нових компаній, що будуть поповнювати бюджет Оліївської громади.

Анатолій Мельниченко під час засідання вручив директорам навчальних закладів громади ноутбуки для вчителів. Їх в кількості 17 штук громада отримала завдяки співпраці з Житомирською ОДА шляхом співфінансування. 

З усіма питаннями можна буде ознайомитися на сайті громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь