Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільно з поліцією відвідали кризові сім’ї

Дата: 11.04.2022 11:45
Кількість переглядів: 469

7 квітня правоохоронці відділу поліції №1 Житомирського райуправління та представники Оліївської територіальної громади відвідали сім’ї, що перебувають у складних життєвих обставинах. Окрім моніторингу умов проживання родин, візитери передали сезонний одяг і продукти, призначені для дітей та дорослих.

Поліцейські та представники Оліївської громади відвідали більше десяти кризових сімей, з’ясовуючи ситуацію у родинах у нинішній час та актуальні потреби. Кожній родині передали речі першої необхідності, сезонний одяг та дитяче харчування.

- Поліцейські підтримали ініціативу територіальної громади та долучилися до допомоги тим, хто її потребує. У першу чергу, відвідували сім’ї, де виховують малолітніх дітей: перевіряли умови їх проживання та забезпечення необхідним, у тому числі харчуванням, - розповідає старший інспектор сектору ювенальної превенції Житомирського РУП Олександр Пулін. – Важливо було з’ясувати, що нині є необхідним для комфортної життєдіяльності таких родин, аби заповнити потребу.

Відтак сім’ї зі складними умовами і надалі перебуватимуть під контролем соціальних служб та поліцейських, кожній з них у межах можливостей буде надаватись допомога, як матеріального, так і морально-психологічного характеру

#Житомир #діти #безпека #допомога #поліція

Джерело: сторінка Житомирське районне управління поліції у Фейсбук.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь