Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ! З ДНЕМ ГРОМАДИ!

Дата: 24.08.2022 18:09
Кількість переглядів: 839

Гімн України, хвилина мовчання, нагородження, виступи, – саме так в Оліївській ОТГ відзначили День Незалежності України та День Громади, які традиційно припадають на 24 серпня. 

Сьогодні жителі громади зібралися в будинку культури, аби відзначити 31-річницю проголошення Незалежності та День Оліївської громади, який був започаткований минулого року.

«Українки та українці! Дорогі друзі, колеги, односельчани! Ми всі – неймовірні, адже ми боремося, захищаємо, приближаємо нашу перемогу, кожен на своєму фронті. Сьогодні нашій незалежній Україні – 31 рік. Вітаю націю нескорених. Мої почуття сьогодні діляться навпіл: сум, біль за зруйновані життя, міста та радість, гордість, що наша країна незалежна, дякуючи ЗСУ. Не може бути сумніву – працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Впевнений у безхмарному мирному майбутньому нашої України. Також у сьогоднішній святковий день від імені сільської ради, виконавчого комітету, від себе особисто вітаю всіх з Днем Оліївської Громади!», – привітав жителів громади секретар Оліївської сільської ради Борис Ткаченко. 

Депутатський корпус в свою чергу також приєднується до найщиріших привітань жителів громади зі святами Дня Незалежності та Днем Громади! 

У цей день ворог не дав забути про себе і вже зранку в області лунали сигнали повітряної тривоги, але це не завадило жителям громади відзначити День Незалежності – свято, яке за їх словами, набуло особливої цінності під час війни. Кажуть, що відчували особисту потребу в цей день одягти вишиванку та прийти на спільне виконання гімну, довівши, в черговий раз, що українці – нація нескорених, відважних людей.

Під час святкового заходу були виступи, декламування віршів, нагородження найактивніших жителів громади та спільне виконання пісні «Ой у лузі червона калина..». Співали всі – від секретаря сільської ради до малечі у вишиванках. Втім, навіщо розказувати двічі, якщо атмосферу свята та емоції громади можна відчути, переглянувши детальний фоторепортаж на нашому сайті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь