Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги жителів Оліївської громади! Важлива інформація від РЕМу!

Дата: 17.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 284

У зв’язку із ворожими обстрілами об’єктів енергетичної інфраструктури у різних регіонах держави, зокрема і в Житомирській області, сформувався певний дефіцит потужності. Дані обставини можуть призвести до розбалансування енергетичної системи та спричинити масштабні відключення.


З метою запобігання критичним наслідкам та збереження надійної роботи енергосистеми України, відповідними державними органами та ДП «НЕК» «Укренерго» повідомлено про необхідність застосування графіків аварійних відключень електропостачання до стабілізації наявної ситуації в державі. Можливість вжиття таких заходів обґрунтована положенням Кодексу системи розподілу. Кодексу системи передач. Планом захисту ОЕА України та зумовлена надзвичайною ситуацією, спричиненою дією загарбників.


Відповідно до пунктів 10.6.5 та 10.6.7 Кодексу системи розподілу, участь у аварійному розвантаженні приймають споживачі незалежно від категорії надійності електропостачання та наявності аварійної броні, з дотриманням територіального принципу з урахуванням меж системи розподілу відповідного оператора.


Зважаючи на зазначені обставини, вважаємо за необхідне повідомити про включену до графіків аварійних відключень Оператором системи розподілу обмежень обсягів та відключень електричної енергії на об’єктах вашої ОТГ.


Наголошуємо про особисту відповідальність за фактичне виконання заданих обсягів обмеження та відключення Вам необхідно бути готовими до можливих обмежень та необхідності вжиття організаційно-технічних заходів щодо запобігання аварійним ситуаціям на об’єктах що знаходяться на території вашої ОТГ.



З повагою
начальник
Зарічанського РЕМ

І.С. Микитенко

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь