Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

02 липня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув командир 138 окремого батальйону 115 окремої бригади територіальної оборони, підполковник Вербило Олександр Григорович.

Дата: 07.07.2023 12:54
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

 

Олександр народився 1 жовтня 1975 року. Військову освіту здобув на факультеті радіоелектроніки житомирського інженерно-технологічного інституту, який закінчив в 1998 році.
18 березня 2014 року був призваний до лав Збройних Сил України.
З 15 січня 2015  року по 29  травня 2017 року приймав безпосередню участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей у складі 59 окремої мотопіхотної бригади. За зразкову службу нагороджений відомчими відзнаками начальника Генерального штабу Збройних Сил України та Міністерства оборони України.
З 01 червня 2018 року проходив військову службу в Житомирському об’єднаному  міському військовому комісаріаті Житомирської області на посаді заступника військового комісара з територіальної оборони, а з 24 жовтня 2018 року на посаді командира кадру 138 окремого батальйону територіальної оборони.
З початком повномасштабного вторгнення росії  призначений на посаду командира 138 окремого батальйону територіальної оборони 115 окремої бригади територіальної оборони. Під керівництвом Олександра Григоровича, в короткий термін батальйон був сформований та приступив до виконання бойового завдання на півночі Житомирської області.
Завдяки чудовим організаторським якостям, отриманому бойовому досвіду підполковник ВЕРБИЛО О.Г. зміг згуртувати особовий склад, організувати забезпечення та бойову підготовку підрозділів батальйону. Він турбувався про кожного військовослужбовця, безмежно любив свою сім’ю. Побратими згадують його як талановитого, грамотного, справедливого командира. Його загибель важка втрата для всіх, біль від якої не стихне ніколи.
У героїчного захисника залишились дружина, син та донька.
Він назавжди залишиться в наших серцях. 

В.о. голови Оліївської сільської ради Борис Ткаченко разом з апаратом Оліївської сільської ради висловлює щирі співчуття родині загиблого. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім'ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять ГЕРОЮ!
Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь