Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся святковий концерт до Дня вчителя.  

Дата: 28.09.2023 12:55
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

27 вересня, за участі Бориса Ткаченка - виконуючого обов’язки голови сільської ради, керуючого справами апарату ради – Валерія Петрука, заступника сільського голови Артура Черниша  відбувся святковий концерт до Дня вчителя.


Подяки, квіти, солодкі подарунки та музичні вітання відомих гуртів чекали на педагогів цього святкового дня. Також для гостей заходу продемонстрували невеличкий фільм про те, як відбувається навчальний процес в умовах війни в Оліївській громаді. 
В своєму вітальному виступі, виконуючий обов’язки голови сільської ради Борис Ткаченко побажав нашим освітянам миру, добра, злагоди, вдячності та поваги від своїх учнів. 
«Дякую Вам за вашу невтомну працю. Дякую, що навчаєте наших дітей. Наші вчителі – це наша гордість, особливо в сьогоднішній нелегкий час. Ви показуєте приклад для наслідування і я впевнений, що ваші учні переймуть від вас тільки найкраще! Зі святом!», - звернувся до присутніх Борис Ткаченко.
За незламність, допомогу у перші дні війни, добродушність подякував нашим педагогам керуючий справами апарату сільської ради Валерій Петрук. 
Самі вчителі також подякували за організацію такого чудового свята, адже кожен сьогодні отримав для себе трішки позитиву.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь