Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбулось засідання 51-ї сесії Оліївської сільської ради під головуванням в.о. сільського голови Бориса Ткаченка на якій були прийнято ряд важливих рішень.

Дата: 16.02.2024 12:03
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

 

 

Зокрема сесією затверджено програму соціально-економічного розвитку, яка передбачає реалізацію ключових проєктів та ініціатив для підвищення якості життя у нашій громаді. Було прийнято щодо надання матеріальної допомоги жителям, які перебувають у складних життєвих обставинах, з метою підтримки та сприяння їхньому благополуччю. На цій сесії також було вручено нагороду нашому справжньому герою, який захищає нас на передовій. Його мужність та самовідданість не залишають байдужими і завжди заслуговують нашої подяки та визнання. Важливою новиною є те, що у відділ освіти придбано та передано новий шкільний автобус, що полегшить переміщення учнів та забезпечить комфортні умови для навчання.

Запис прямого ефіру ви можете подивитися на нашій офіційній сторінці Facebook. Оліївська територіальна громада - тут є майбутнє!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь