Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Оголошення!

Дата: 30.05.2024 14:08
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

На сьогоднішній день наша енергетична система знаходиться у складній ситуації через пошкодження генеруючого обладнання. Щоб забезпечити стабільність енергопостачання, необхідні невідкладні заходи.

 

✅ Що саме ми можемо зробити разом:

 

1️⃣ Обмежити використання вуличного освітлення, підсвітки рекламних вивісок та міського електротранспорту. Звертаємося до кожного з вас з проханням долучитися до цієї ініціативи.

 

2️⃣ Використовуйте свої альтернативні джерела живлення, якщо у вас є така можливість. Кожен крок у напрямку енергоефективності важливий для нашої громади.

 

3️⃣ Будьте уважними до ощадливого споживання електроенергії у години пік. Таким чином, ми допоможемо розподілити навантаження на систему.

 

Ми віримо, що разом ми зможемо подолати цю складну ситуацію! Просимо вас поділитися цим повідомленням зі своїми друзями та сусідами, щоб усі могли долучитися до наших заходів.

 

‼️Окрім того, повідомляємо, що згідно листа від 16.05. 2024 р. Житомирської обласної військової адміністраціі по громаді буде обмежено використання вуличного освітлення!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь