Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська громада розглядає можливість будівництва вітрової електростанції

Дата: 15.10.2024 11:20
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Понеділок, 14.10.2024р.

Керівництво Оліївської громади взяло участь у нараді під головуванням керівника Житомирської обласної військової адміністрації, де обговорювали питання будівництва вітрової електростанції на території громади. Ця зустріч стала результатом попередніх перемовин секретаря сільської ради з представниками компанії "Атлас Глобал Енерджи" щодо можливості співпраці та участі громади у проекті.

Секретар Оліївської сільської ради Василь Городнюк наголосив на важливості залучення інвестицій в регіон та розвитку альтернативної енергетики: “Оліївська громада відкрита для інвесторів. Комунікації щодо потенційних проектів відбуваються щотижнево. Також на фінальній стадії розробки інвестиційний веб-портал громади. Залучення інвестицій в регіон та іноземних інвестицій в нашу країну є надзвичайно важливим у нинішні часи, а потребу в альтернативній енергетиці неможливо переоцінити. Сьогодні на зустрічі ми представили інвесторам можливі майданчики для будівництва та висловили готовність сприяти проекту на всіх стадіях.”

Проект вітрової електростанції є важливим кроком у напрямку сталого розвитку та енергетичної незалежності. Керівництво громади вважає, що реалізація такого проекту не лише забезпечить місцеву економіку новими робочими місцями, але й в співпраці з компанією інвестором сприятиме покращенню соціальної та екологічної ситуації в регіоні. У співпраці з "Атлас Глобал Енерджи" Оліївська громада прагне стати прикладом ефективного використання інвестицій та розвитку відновлювальних джерел енергії в Україні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь