Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Травня, 2024 р., 10:10
Нещодавно наша громада взяла участь у місячнику "Чисте довкілля" з надзвичайним ентузіазмом! Виконуючий обов'язки сільського голови Борис Ткаченко, депутати, всі працівники сільської ради та майже вся громада об'єдналися, щоб прибрати територію нашої громади.
13 Травня, 2024 р., 12:55
Обґрунтування
08 Травня, 2024 р., 12:56
Сьогодні ми згадуємо та вшановуємо тих, хто стояв на захисті свободи та гідності під час Другої світової війни. Їхні жертви та перемоги є вічним нагадуванням про важливість боротьби за мир і справедливість. Ми пам'ятаємо не тільки тих, хто віддали своє життя заради миру, і вшановуємо героїв, які відстояли наші права та гідність, але й згадуємо тих, хто зараз відстоює цінності та незалежність на фронті . Їх подвиги стають важливим кроком у формуванні сучасного світу і свідчать про важливість протистояння нацизму та фашизму. Цей день є символом перемоги демократичних цінностей та показує силу духу та відданість ідеалам миру та справедливості. Сьогоднішній День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні є для нас не лише відзначенням історичних подій, а й нагадуванням про актуальні виклики, з якими ми стикаємося сьогодні. Нагадування про те, яка велика ціна покладена на свободу та незалежність, і що ми повинні завжди захищати їх від будь-яких загроз. "Ніколи знову" – це клятва, що ми складаємо собі та майбутнім поколінням. Вирішено стоїмо на сторожі миру та свободи, кажучи "ніколи знову" будь-яким формам насильства та тоталітаризму.
06 Травня, 2024 р., 21:32
В понеділок  у селі Вільськ  відділ з питань культури, молоді та спорту Оліївської сільської ради організував фізкультурно-оздоровчий захід присвячений відзначенню цивільно - військового співробітництва між територіальними громадами та Збройними Силами України. 
04 Травня, 2024 р., 13:46
, коли природа оживає від весняного пробудження, а серця наповнюються радістю та надією. Це момент, коли ми згадуємо минуле, переживаємо сьогодення і віримо в майбутнє. Великдень принесе багато радості, тепла та віри у краще завтра. У цей Великдень наша об'єднана сила створює могутнє світло, що проймає темряву, відкриваючи нові горизонти і можливості.
03 Травня, 2024 р., 17:31
Шановні жителі Оліївської громади,  9 травня у приміщенні амбулаторії, що знаходиться за адресою: с. Оліївка, вул. Зоряна, 72а, з 9:00 до 13:00 год.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь