Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

08 Липня, 2021 р., 11:29
  Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» спрямована не лише на вирішення проблеми внутрішніх перевезень, а й на розвиток транзиту й міждержавних відносин. Про це заявив заступник керівника Офісу Глави держави Кирило Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Міжнародна політика».
07 Липня, 2021 р., 18:10
  Сьогодні, 07 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко бере участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики у Новоград-Волинському районі.
07 Липня, 2021 р., 16:15
06 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко перебував з робочою поїздкою у Коростенському районі – відвідав Горщиківську, Білокоровицьку та Олевську територіальні громади. Так, голова ОДА обговорив з головою Горщиківської громади Олексієм Туровським питання водопостачання та буріння нових свердловин на території громади, а також можливості для залучення додаткового фінансування, необхідного для розвитку інфраструктури та соціальних об’єктів громади.
07 Липня, 2021 р., 11:00
В рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває ремонт автошляху Н-03 Житомир – Чернівці від м. Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Здійснюється реконструкція та капітальний ремонт близько 30 кілометрів шляху на кількох ділянках. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, роботи проводяться на ділянках:
06 Липня, 2021 р., 16:01
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко обговорив із Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим реалізацією у Житомирській області програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» під час його робочої поїздки до регіону спільно з народними депутатами України 03 липня.
06 Липня, 2021 р., 15:47
Протягом 20-23 вересня на Житомирщині відбудеться командний чемпіонат України з чотириборства серед ДЮСШ та СДЮШОР.
02 Липня, 2021 р., 12:17
У рамках програми Президента «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт мосту через річку Норин у місті Овруч на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 47+402. Про це інформує САД у Житомирській області. Тут вже влаштовано гідроізоляцію, поздовжній дренаж, деформаційні шви, демонтовано риштування опалубки тротуарної консолі. Наступний етап капітального ремонту – влаштування двох шарів асфальтобетону.
24 Червня, 2021 р., 13:52
На Житомирщині продовжуються роботи з реконструкції соціальних об'єктів в рамках програми Президента «Велике будівництво». До вашої уваги посилання на публікації з відео та фото чергових здобутків: Тривають роботи з реконструкції стаціонарного відділення Житомирського обласного онкологічного диспансеру - http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-tryvaie-2/
18 Червня, 2021 р., 10:30
Так, завершено роботи у приміщенні ще однієї амбулаторії загальної практики сімейної медицини на території Гришковецької громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь