Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

05 Серпня, 2021 р., 16:40
Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Роботи з капітального ремонту мосту через річку Случ, що на км 92+351 а/д Р-49 Васьковичі – Шепетівка, реалізовуються у рамках програми Президента  України «Велике будівництво». Вже виконано такі роботи:
05 Серпня, 2021 р., 12:29
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» тривають роботи на автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський в обхід міста Бердичів (км 214+223). Йдеться про ділянку дороги між селами Осикове та Гришківці. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Проєктом будівництва розв’язки передбачено влаштування:
05 Серпня, 2021 р., 08:58
03 серпня перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко в рамках робочої поїздки до Коростенського району проінспектувала ряд об’єктів програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Зокрема перша заступниця голови ОДА відвідала загальноосвітню школу №13 у Коростені, де триває будівництво двох блоків навчального закладу.
05 Серпня, 2021 р., 08:50
Перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко в рамках робочої поїздки оглянула об’єкти будівництва програми Президента України в Новоборівській громаді Житомирської області. Зокрема вона оглянула реконструйовану будівлю Новоборівського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Новоборівський ліцей імені Василя Лунька», побудовану сучасну амбулаторію на 3-4 лікаря, а також проінспектувала хід виконання реконструкції (термомодернізації) Новоборівського Центру розвитку дитини «Сонечко».
04 Серпня, 2021 р., 09:27
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановано виконати капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060102 Андрушівка-Червоне-Закутинці км 24+543 – км 32+406. Про це повідомила голова Бердичівської районної державної адміністрації Людмила Димидюк.
04 Серпня, 2021 р., 09:24
ДО КІНЦЯ 2021 Р. ПОВНОЦІННО ПРАЦЮВАТИМУТЬ 600 РЕКОНСТРУЙОВАНИХ АМБУЛАТОРІЙ ТА 200 ПРИЙМАЛЬНИХ ВІДДІЛЕНЬ У ЛІКАРНЯХ. Про це повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко під час виступу на Форумі “Україна 30. Децентралізація”.
04 Серпня, 2021 р., 09:23
30 липня у Житомирській ОДА відбулася чергова нарада з громадами учасницями проєкту Секторальної підтримки ЄС «Мережа індустріальних парків «Західний індустріальний кластер» – Малинською та Брониківською громадами. Нараду провів заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський спільно з в.о. директора установи “Агенція регіонального розвитку Житомирської області” Маргаритою Сіранчук та представниками Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації.
04 Серпня, 2021 р., 08:53
У Житомирській області триває реалізація програми Президента України «Велике будівництво», у рамках якої в області розбудовується соціальна, транспортна інфраструктури, а також впроваджується ряд інших суспільно значущих проєктів.
29 Липня, 2021 р., 08:14
Дороги, які будують в Україні у рамках державно-приватного партнерства, не передбачають стягування плати за проїзд. Водночас держава веде діалог з інвесторами щодо розвитку доріг на умовах концесії, заявив Міністр інфраструктури Олександр Кубраков. Він спростував поширену деякими ЗМІ інформацію щодо будівництва шести платних автобанів.
28 Липня, 2021 р., 16:43
У рамках програми Президента “Велике будівництво” активно тривають роботи з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на км 41+483 – км 46+483. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь