Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

19 Листопада, 2021 р., 11:40
Під час робочої поїздки до Житомирської області Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов та голова облдержадміністрації Віталій Бунечко проінспектували об’єкти програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирі. Зокрема оглянули завершальні роботи в обласному онкодиспансері.  
18 Листопада, 2021 р., 16:03
У Житомирі завершили модернізацію звичайної районної котельні в ТЕЦ. Відтепер вона працює в режимі когенерації (виробництва електричної та теплової енергії одночасно) на альтернативному паливі — деревині. Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії Клодом Вільдом, головою Житомирської облдержадміністрації Віталієм Бунечком, головою обласної ради Володимиром Федоренком та міським головою Сергієм Сухомлином взяли участь у проведенні тестового запуску термодинамічної установки ТЕЦ.  
27 Серпня, 2021 р., 15:23
На цьому наголосив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко під час пресконференції 26 серпня. Нагадаємо, що голова ОДА прозвітував про проведену роботу за два роки перебування на посаді. Пресконференція розпочалася у Житомирському обласному онкологічному диспансері з обговорення розвитку медичної системи області.
27 Серпня, 2021 р., 13:58
Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОДА Неля Ковалюк ознайомилася з відреставрованою будівлею Магістрату в Житомирі. Експертами по доступності був проведений аудит архітектурної доступності об’єкту.
26 Серпня, 2021 р., 15:46
Поблизу міста Чуднів триває зведення шляхопроводу над залізничними коліями. Споруда розташована на км 57 + 058 автодороги Н-03 Житомир – Чернівці, ремонт якої здійснюється за програмою Президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Укравтодор. «Завдяки будівництву шляхопроводу не лише скорочуємо час подорожі в напрямку Хмельницької області, а й ліквідовуємо залізничний переїзд. Це підвищить безпеку руху автомобільного та залізничного транспорту», – йдеться у повідомленні.
25 Серпня, 2021 р., 10:45
Із нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України на Житомирщині відбувається низка тематичних заходів та знакових подій. Так, сьогодні, 23 серпня, у Житомирі відкрито відреставровану будівлю Житомирського обласного краєзнавчого музею (Магістрату).
20 Серпня, 2021 р., 16:53
Сьогодні, 20 серпня,  перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко долучилася до відкриття сучасної амбулаторії у Курненській громаді Житомирської області. Нова, 15-та амбулаторія загальної практики сімейної медицини відкрита в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Також у відкритті взяли участь керівництво Житомирського району та Курненської громади.
19 Серпня, 2021 р., 10:42
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» ремонтується дорога Н-03 Житомир – Чернівці від міста Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Дорога Н-03 Житомир – Чернівці має протяжність 350 км. Вона проходить територією Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей. Цього року ремонтні роботи проводяться у трьох областях.  Це автомобільний шлях національного значення на території України.
19 Серпня, 2021 р., 08:39
У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває реконструкція закладу дошкільної освіти з провадженням нового освітнього простору у с. Слободище Бердичівського району. Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, проєктом з реконструкції передбачено:
18 Серпня, 2021 р., 12:26
У рамках Програми Президента «Велике будівництво» на 6-ти ділянках автодороги Н-03 Житомир – Чернівці у Житомирській області тривають роботи з капітального ремонту та реконструкції дорожнього покриття. Автошлях Н-03 (Житомир — Чернівці) — автомобільний шлях національного значення на території України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь